duminică, 4 octombrie 2009

Reactii la emisiunea "Happy Hour"

Intr-o serie de editii speciale inaugurate miercuri, 30 septembrie,"Happy Hour" a readus în prim plan tragica sa moarte, omorand-o practic, inca o data, oferind criminalului ocazia de a terfeli memoria artistei!
A face o emisiune cu asasinul ei, mie personal, mi se pare o noua crima! Pentru care nu exista Judecator!
Mi se pare cinic si dureros ca "sarbatorim" 20 de ani de cand un neom a omorat un OM deosebit! Cum e permisa intinarea memoriei unor OAMENI, deveniti ingeri inainte de vreme, din cauza unor zdrente inumane, carora PRO TV-ul le acorda acum rang de vedete? Vi se pare normal ca dupa 20 de ani de la disparitia Mihaelei Runceanu sa faceti reclama criminalului si sa-l ajutati sa se integreze in societate, pe cine credeti ca intereseaza aceasta umbra si viata lui? Pe NIMENI! Nici macar pe Dumnezeu!
Imi pare rau pentru cei care considera ca aceasta emisiune are un rol justitiar sau uman! Fals! E doar rating!
Imi pare rau pentru familia Runceanu si cei care au iubit-o pe Mihaela Runceanu ca trebuie sa retraiasca durerea pierderii ei si sa vada cum un individ incearca sa se justifice si cerseste o lacrima! Maruta...as vrea sa-ti zic doar ca....nu mai merita sa-ti zic nimic...
Timp de 20 de ani nu ati miscat un deget sa faceti o editie speciala dedicata Mihaelei Runceanu, pentru stalpii muzicii usoare, a caror temelie a pus-o, pentru slagarele lasate, pentru "emotia" transmisa! Acea "emotie", pe care ea simtea ca are puterea de a o trasnmite oamenilor. Era datoria ei de OM si ARTIST fata de Tatal, care-i daruise cantecul! Si si-a implinit-o!
Cel mai trist e faptul ca Mihaela Runceanu nu mai este printre noi si ca isi sustine recitalurile sus in cer, acompaniata de ingeri! Ingerii sa fie alaturi de tine, Mihaela! Ne e dor de tine si de vocea ta! Nu te vom uita NICIODATA!

30.09.2009