marți, 6 octombrie 2009

Mihaela Runceanu - Fotografii



Simtim uneori parfumul si nostalgia vremurilor trecute, strecurandu-se printre clipele prezente si parca opresc timpul rugandu-ne sa ne intoarcem in timp.

Atunci rasfoim amintiri, junale si albume de fotografii, discuri prafuite in biblioteca din camera in care intram doar cand cautam un lucru sau un gand pe care nu mai stim unde l-am ascuns.

Pentru cei care pastreaza in acea incapere secreta un sertaras unde susura vocea Mihaelei Runceanu, am pus la pastrare cateva fotografii din arhiva familiei Runceanu si pentru care ii multumim Andreei Runceanu.


WordPress plugin





"Cantecul este modul prin care daruim tot ce avem mai bun si mai frumos in noi..." ne spunea Mihaela Runceanu, care prin fiecare slagar, la fiecare concert ne amintea zambind sau ascunzand o lacrima, sa fim mereu oameni.

WordPress plugin





Cine este Mihaela Runceanu? Un spirit deschis si extravagant, un suflet cu ochii deschisi catre oameni si catre cer, un vers din cantecul universului si al fiecaruia dintre noi, un OM care avea curajul sa spuna DA sau NU, o idee si o speranta. Mihaela Runceanu, indemnul la curajul de a fi tu insuti, oglinda fermecata...

WordPress plugin




Fotografii Mihaela Runceanu: o regasim pe Mihaela in fotografii razand sau zambind melancolinc la nu se stie ce gand misterios. Un zambet care ascunde parca de fiecare data o unda de tristete, sau speranta ca "maine" va fi soare. In privirea ei din pozele ce au ramas peste timp gasim poate cheia fiecarui mesaj pe care ni l-a transmis pe scena sau la Scoala Populara de Arta.

WordPress plugin




Fiecare cantec al Mihaelei Runceanu suna altfel la fiecare interpretare, in fiecare fotografie o regasim pe Mihaela Runceanu ascunzand mereu in priviri alt mister, alt zambet, alta raza de caldura. Din atitudinea acestui spirit deschis si mereu aprins vom invata poate intr-o zi sa oferim, nu doar sa asteptam sa primim.

WordPress plugin