joi, 4 noiembrie 2010

Mihaela Runceanu executata la comanda! De cine?! De ce?! Partea 1



"Mihaela Runceanu stia ca va fi omorata!"
sustine un martor surpriza la 21 de ani de la cumplita tragedie. Declaratia acestei martore schimba varianta oficiala a verdictului dat de anchetatori, din "crima pentru jaf" in "crima cu premeditare". Cine o ameninta si dorea sa o omoare pe regretata artista, Mihaela Runceanu? Pe cine a deranjat cantareata celebrelor slagare romanesti din anii '80-'90 Mihaela Runceanu?

Mihaela si-a luat "la revedere", simbolic, de la toti prietenii ei, presimtindu-si sfarsitul.





Mirela Vlad, prietena, vecina si colega cu Mihaela Runceanu la Scoala Populara de Arta spune ca doar cu 2 luni inainte de a muri, Mihaela a facut marturisiri socante: "Era ziua unui coleg si sarbatoaream toti. La un moment dat, Mihaela s-a urcat pe masa si ne-a spus: "Dragi colegi, va rog sa ma iertati pentru tot ce v-am gresit in viata si sa nu fiti suparati pe mine niciodata." M-a socat si am invitat-o la mine la o cafea si Mihaela mi s-a destainuit ca primea amenintari cu moartea de ceva vreme."


"Moartea ei a fost comandata!





Nu stiu din ce cauza, dar jaful nu a fost mobilul crimei. Si nu a fost singura aceasta persoana! A mai fost cineva. Toata ancheta, de la cap la coada, s-a facut pe spusele lui si s-au multumit ca a recunoscut si cu asta basta, s-a terminat! Nu vom sti niciodata cine a omorat-o si de ce. E revoltator! E dureros, dar asta e situatia…", a declarat Elena Runceanu, mama regretatei artiste, in direct la "Acces Direct".

(Sursa: Special - Acces direct cu Simona Gherghe, Antena1)